Časté otázky

1. Mohu si koupit jeden večer?

Tuto možnost jsme měli, ale  drtivá většina lidí si beztak objednávala celý semestr. A jelikož chceme jít do hloubky a vytvářet zároveň přátelskou komunitu, která se dobře zná, tuto možnost již neposkytujeme. 

Máme své whatsapp skupiny, své Alumni, je z nás klub. A už je nás přes dvě stě, scházíme se na společné graduace, debaty, máme společné hosty. Jsme klub. To ale neznamená, že jen pro bohaté, nabízíme i Tovaryšství, viz dotaz níže. 

Nicméně, Tomáš dělá mnoho jednorázových přednášek pro veřejnost a část svých přednášek má na YouTube, LinkedIn a v televizi nebo rádiu. 

Ale luxus osobního setkání a hlubokých debat poskytujeme jen v rámci celého semestru.

2. Nejsem teď při penězích, ale mám čas, mohu se zapojit?

Ano, můžete! Pokud jste student, důchodce nebo odpočíváte mezi prací, dáváme stipendia. Můžete získat až 99% slevu, výměnou za váš čas - v poměru 1:1. Jedna hodina přednášky za 1 hodinu pomoci (34 hodin za Semestr Všeho a 24 za BibLidskou). Napiště na office@tomassedlacek.cz a popište, jaké máte talenty, co vám jde, co se chcete naučit a co vás baví. 

     V současnosti budeme vděčni zejémna za:
- pomoc s administrací
- social media manager, střih shorts, sledování trendů, navrhování strategie
- technická pomoc s IT
- natáčení videí
- vítání hostů
- A.I. nadšence 
- tlumočníka AJ

Vést vás bude Adam Tanzer. 

3. Je součástí semestru pečení chleba?

Pssst. Ano. je to jeden z bonusových večerů - a je to vlastně celý den. Jednou dvakát za rok se všichni "sejdeme", Tomáš vám předá jeho vlastní duši chleba a pak v sobotu budeme péct. Ale protože vás nechci o víkendu trhat od rodiny (taky se tak velká kuchyň, kdy by nás 60+ mohlo péct najednou nenajde), každý peče se svými dětmi (má-li je) online z domova. 

Začínáme v 9 a kolem 18 hod již bude váš první domácí chléb křupavý a horký, ideální  a ve své nejchutnější podobě. Pozvěte tedy zbytek rodiny a kamarády a společně si uděláme online "první večeři". 

Během BaKing Saturday se vše nejen naučíte - pod akademickým a osobním dohledem Tomáše - ale bude u toho ještě povídat o dějinách, filozofii, biologii, a teologii chleba. Víte, že díky chlebu se vám odlehčilo střevům a my mohli více energie věnovat mozkům? A že na mozek je možné pohlížet jako na náš "sekundární mozek" a primárním mozkem je "trávicí trakt?" :) Jsme vlastně trávici trakt obalený upgrady ...

Počítejte zatím se sobotou 29.11.2025.